Vandaag voor 18:00 besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen is mogelijk met Riverty
Geen verzendkosten vanaf 75.-
0
0
Vandaag voor 18:00 besteld = vandaag verzonden
Achteraf betalen is mogelijk met Riverty
Geen verzendkosten vanaf 75.-

Shea Moisture Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen & Restore Treatment Masque - 340gr

Productomschrijving
Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Treatment Masque 354mlMensen steken vaak veel moeite in hun haar om er goed uit te zien. Je kan je haar in allerlei verschillende kleuren verven en mensen met krullen of golven kunnen ervoor kiezen om hun haar te stijlen. Andersom geldt ook dat mensen met stijl haar een permanen...

Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Treatment Masque 354ml

Mensen steken vaak veel moeite in hun haar om er goed uit te zien. Je kan je haar in allerlei verschillende kleuren verven en mensen met krullen of golven kunnen ervoor kiezen om hun haar te stijlen. Andersom geldt ook dat mensen met stijl haar een permanent kunnen laten zetten om juist meer krullen te krijgen. Zo zijn er talloze haarstijlen die je kan kiezen. Dat heeft alleen wel effect op jouw haar. Iedere keer verven of stijlen zorgt ervoor dat jouw haar beschadigt. Gelukkig verkoopt 123hair daarom Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Treatment Masque. Dit masker zorgt ervoor dat jouw haar zich herstelt van alle behandelingen die je hebt gedaan.

 

 

Gezond en sterk haar

Als jij jouw haar regelmatig verft, stijlt of krult dan wil je voorkomen dat jouw haar beschadigt. Je kan er dan voor kiezen om jouw haarstijl niet meer zo vaak te veranderen, maar dat vind je juist zo leuk. Als je jouw haar graag om de zoveel tijd verandert en toch gezond haar wil dan is Shea Moisture Jamaican Black Oil Strengthen, Grow & Restore Treatment Masque een ideaal hulpmiddel. Dit conditioning masker herstelt namelijk de kracht en veerkracht van jouw haar. Haar dat beschadigd of broos is of chemisch behandeld is. Daarnaast ondersteunt dit masker ook de elasticiteit van het haar en bevordert het daarmee de groei. Dat maakt het masker ook geschikt voor kroezige, krullende of golvende haarstijlen. Door de pepermuntolie wordt ook nog eens je hoofdhuid gestimuleerd voor een verkwikkende ervaring.

Productspecificaties

Artikelnummer
7064302215554

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Als laatst bekeken producten: