• Lorem ipsum

Bezorgkosten

Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij bestellingen van meer dan € 50,- in Nederland en Belgie.

 

Gebied 

Nederland

Belgie

Bezorgkosten tot €50 euro € 4.95

Gratis verzending vanaf €50 besteding.

  

Levertijden

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, kan het zijn dat niet elk artikel voorradig is. Wij wachten maximaal 3 dagen met verzenden tot uw bestelling compleet is. Mocht uw bestelling na 3 dagen nog niet compleet zijn dan verzenden wij alvast de voorradige producten. 
De ontbrekende artikelen ontvangt u op een later moment. U wordt geïnformeerd over de nieuwe levertijden. Indien u beslist om dit product niet meer te ontvangen, dan kunt u kosteloos ontbinden.

Voor 18:00 besteld = vandaag verzonden.

 Wij verzenden uw bestelling dezelfde dag als:

  • U voor 18:00 heeft besteld.
  • U voor 18:00 heeft betaald.
  • Alle producten van uw bestelling op voorraad zijn.

 Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland en Belgie

 

Wat is de levertijd van producten die niet voorradig zijn?

 Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, kan het zijn dat niet elk artikel voorradig is. Wij wachten maximaal 3 dagen met verzenden tot uw bestelling compleet is. Mocht uw bestelling na 3 dagen nog niet compleet zijn dan verzenden wij alvast de voorradige producten. De ontbrekende artikelen ontvangt u op een later moment. U wordt vanzelf per e-mail op de hoogte gebracht.U word geïnformeerd over de nieuwe levertijden en op de hoogte gehouden wanneer het product weer opnieuw voorradig is. Indien u beslist om niet meer dit product te nemen kunt u kosten loos ontbinden.

Verzendingen binnen Nederland

Vanaf het moment dat uw bestelling door ons wordt overgedragen aan DHL Parcel kunt u deze volgen via de Track & Trace van DHL Parcel. Dit werkt door middel van de door DHL Parcel toegewezen barcode welke u kunt invullen op DHL Parcel.nl

Deze barcode kunt u vinden in de bevestiging e-mail die u van ons ontvangt na het plaatsen van een bestelling. Hierin vindt u ook het afleveradres en de verzonden producten.

Het kan voorkomen dat er geen status van uw pakket bekend is bij DHL Parcel. In dat geval heeft DHL Parcel de barcode nog niet verwerkt. Als u 3 dagen na ontvangst van de verzendmail nog geen status kunt bekijken, neem dan contact op met de klantenservice.


Vertraging verzending
U kunt de status van uw bestelling zelf volgen via DHL Parcel.nl. In sommige gevallen is DHL Parcel niet in staat uw bestelling de volgende dag al af te leveren. Het beste kunt u nog een aantal werkdagen wachten. Heeft u 3 dagen na ontvangst van de verzendbevestiging van Superdrogist.com uw bestelling niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice